Direct naar

 • Afspraak maken

  Afspraak maken U kunt terecht op afspraak, zodat u op de afgesproken tijd aan de beurt bent. U kunt de afspraak zelf inplannen, wijzigen of afzeggen.

 • Trouwen

  13 - Trouwen Voor de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk een mooie plek uitzoeken. En die hebben we volop! Trouw dus in Vlaardingen!

 • Parkeervergunningen

  29 - Parkeervergunning Parkeervergunningen zijn er voor bewoners, bedrijven, bestelbusjes, mantelzorgers en zorgverleners.

 • Bekendmakingen

  37 - Ruimtelijke plannen en bestemmingsplannen Bent u benieuwd welke omgevingsvergunning er verleend zijn? Of tot wanneer een bestemmingsplan ter inzage ligt? De gemeente maakt dit digitaal bekend.

 • Werk aan de weg

  22 - Construction Er wordt volop gewerkt aan de wegen in en rond Vlaardingen om de stad bereikbaar te houden en de wegen veilig. Bekijk waar wordt gewerkt.

 • Projecten in de stad

  23 - Projecten in de stad - algemeen - actieplan wonen - derden De stad is altijd in beweging. Op de ene plek komen nieuwe woningen, op een andere plek wordt het groen opnieuw aangelegd, komt een nieuwe ontsluitingsweg of wordt een bedrijventerrein opgeknapt.

 • Omgevingsvergunning aanvragen

  Omgevingsvergunning Wanneer u iets in uw woonomgeving wilt veranderen door bijvoorbeeld te gaan bouwen, verbouwen, kappen of slopen dan heeft u mogelijk een omgevingsvergunning nodig.

 • Zorg en ondersteuning

  49 - Zorg en ondersteuning U kunt bij de wijkteams Vlaardingen terecht voor alle vragen en ondersteuning over zorg, hulp voor volwassenen en kinderen, werk en geld.

 • Werk, inkomen en schuldhulpverlening

  45 - Werk, inkomen en schuldhulpverlening Stroomopwaarts steunt inwoners die (tijdelijk) niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Het vinden van betaald werk is het eerste doel. Is dat niet haalbaar, dan worden inwoners gesteund met inkomen en zorg.

Gemeenteagenda

april 2020
Wknr. ma di wo do vr za zo
14 30 31 1 2 3 4 5
15 6 7 8 9 10 11 12
16 13 14 15 16 17 18 19
17 20 21 22 23 24 25 26
18 27 28 29 30 1 2 3

Er zijn op dit moment geen evenementen

Coronavirus in Vlaardingen

Alle coronamaatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

maatregelen op een afbeelding: blijf zoveel mogelijk thuis, houd 1,5 meter afstand, was vaker je handen

Lees het nieuwsbericht met alle maatregelen op www.vlaardingen.nl. Dit bericht wordt steeds aangepast met de laatste informatie en maatregelen.