Social media

De gemeente Vlaardingen is op verschillende social media te vinden. Stelt u een vraag via social media, dan reageren we op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.

logo facebookFacebook

U kunt via de ‘Vind ik leuk’- of ’Like’-knop aangeven dat u de informatie op onze facebookpagina wilt volgen. Wij plaatsen hier nieuwsberichten, foto’s, vragen en data van bijeenkomsten. Op Facebook is de gemeente te vinden via www.facebook.com/gemeentevlaardingen.

De wijken in Vlaardingen hebben een eigen Facebookpagina. Hierop plaatsen we berichten vanuit en evenementen in de wijken. De wijkenpagina's zijn te vinden via::

logo instagramInstagram

Op Instagram willen we mensen inspireren en informeren met beelden en video's. Het motto is: Vlaardingen is havens, haring, water, groen, historie en sociaal aan de Nieuwe Maas!

Op Instagram is de gemeente te vinden via instagram.com/gemeentevlaardingen

 

X_logo_2023.svgTwitter

Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

De gemeente Vlaardingen is te volgen op Twitter via: www.twitter.com/volgvlaardingen.

 

logo linkedinLinkedIn

Op LinkedIn plaatsen we onze vacatures en berichten die gericht zijn op de zakelijke volgers.

Op LinkedIn is de gemeente te vinden via www.linkedin.com/company/gemeente-vlaardingen Onze vacatures vindt u ook op www.werkenvoorvlaardingen.nl.

 

logo youtubeYoutube

Op YouTube plaatsen we video's die gebruikt worden op de gemeentelijke website en op social media. Het youtubekanaal vindt u op www.youtube.com/user/mediateamvlaardingen .

 

 

logo PinterestPinterest

Op Pinterest delen we beelden en video's op verschillende prikborden om mensen te inspireren en te laten zien wat er in Vlaardingen te zien is, leeft en speelt. Het motto is: Vlaardingen is havens, haring, water, groen, historie en sociaal aan de Nieuwe Maas!

Op Pinterest is de gemeente te vinden via www.pinterest.com/gemvlaardingen