Afspraak maken

U kunt op het stadskantoor alleen terecht op afspraak. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kunt u er zeker van zijn dat uw aanvraag direct door de juiste medewerker in behandeling wordt genomen.

Let op: afspraken op het stadhuis beperkt vanwege coronavirus

Vanwege de maatregelen van het kabinet voor het coronavirus worden alleen noodzakelijke afspraken ingepland bij de publieksbalies en collegeleden op het stadskantoor. U kunt tijdelijk alleen telefonisch een afspraak maken via (010) 248 4000. U kunt tijdelijk geen afspraak maken via de website.

Coronamaatregelen

Mondkapje

Het dragen van een mondkapje is verplicht in publieke binnenruimten. Dat betekent dat wij onze bezoekers in de publiekshal (Westnieuwland 6) vragen een mondkapje te dragen. Komt u naar de gemeente zonder mondkapje, dan krijgt u deze gratis bij binnenkomst aangeboden. Ook met het mondkapje op blijft 1,5 meter afstand de regel. Tijdens de afspraak mag u kort het mondkapje afzetten voor identificatie, als dat nodig is.

Registreren

Heeft u bij ons een afspraak? Dan vragen wij om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens zijn nodig voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD bij een coronabesmetting. We gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden en ze kunnen alleen door de regionale GGD worden opgevraagd. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met deze gegevens.

Kom alleen

We vragen u om alleen naar uw afspraak te komen. Kunt u echt niet alleen komen? Dan is 1 begeleider welkom om u te helpen. Als u geen oppas heeft mag u uw kinderen tot 13 jaar meenemen. Kom maximaal 5 minuten voor uw afgesproken tijd naar het stadskantoor. Zo voorkomen we dat we te veel bezoekers tegelijk in onze wachtruimte hebben.

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Stel uw bezoek dan uit.

Afspraak wijzigen of afzeggen

Neem telefonisch contact op tijdens kantooruren.

Maak uw afspraak bij de gemeente

Bedrijven op internet bieden tegen betaling aan om een afspraak te maken bij de gemeente. Dit raden we sterk af vanwege de kosten en het moeten doorgeven van uw persoonlijke gegevens. Zelf een afspraak maken bij de gemeente is gratis, gemakkelijk en uw gegevens zijn veilig.

Openingstijden

U kunt op het stadskantoor terecht op afspraak:

  • maandag van 08.00 tot en met 19.00 uur
  • dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot en met 16.00 uur