WhatsApp

Heeft u een vraag? Stuur ons een WhatsApp!

whatsapp-logoVoor algemene informatie en vragen kunt u ons via WhatsApp een bericht sturen via telefoonnummer 06 3081 5413. U krijgt op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur persoonlijk antwoord van ons.

Zo werkt het:

  • voeg telefoonnummer 06 3081 5413 toe aan uw contactpersonen,
  • kies vanuit WhatsApp dit contact,
  • stuur ons een bericht,
  • u krijgt op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur een reactie.
  • de eigenaar van WhatsApp (Meta) heeft ingesteld dat wij na 24 uur niet meer op een WhatsAppbericht kunnen reageren. Wij sturen u dan een tussenbericht. Als u daar (kort) op reageert, kunnen wij uw vraag beantwoorden.

U kunt naar dit nummer niet bellen of een sms sturen. Wij beantwoorden alleen individuele WhatsApp-gesprekken.

Privacy

Deel geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Stuur ons dus bijvoorbeeld geen burgerservicenummer, (kopieën van) identiteitsbewijzen of uw rekeningnummer. We zullen hier via WhatsApp ook nooit om vragen. Wanneer we privacygevoelige informatie nodig hebben, vragen we u om op een andere manier contact op te nemen.

BuitenBeter-app

Wilt u snel iets melden over de openbare ruimte? Bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal, een gat in de weg of een omgevallen boom? Gebruik dan de BuitenBeter-app. Uw meldingen komen dan direct op de juiste plek bij de gemeente binnen. U kunt ook het online meldformulier op www.vlaardingen.nl/buitenlijn gebruiken.