Vrijwilligers

Coronamaatregelen

De locatie van KLiK Vrijwilligers Vlaardingen aan de Waalstraat 102 is vanwege de coronamaatregelen gesloten. Er vinden geen afspraken meer plaats. De medewerkers van KLiK zijn uiteraard wel telefonisch bereikbaar voor al je vragen over vrijwilligerswerk: (010) 248 4000 of via klik@vlaardingen.nl. Ook vind je informatie op www.klikvrijwilligers.nl.

Vrijwilligers

Wil je vrijwilligerswerk doen of zoek je juist vrijwilligers? Wil je weten welke klus bij jou past of wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het werken met vrijwilligers? Welke vraag je ook hebt met betrekking tot vrijwilligerswerk, je bent hiervoor bij KLiK Vrijwilligers Vlaardingen aan het juiste adres.

Ruim een derde van de inwoners van de gemeente Vlaardingen is actief als vrijwilliger en daar zijn we trots op. KLiK Vrijwilligers Vlaardingen werkt kosteloos als adviseur, intermediair en bruggenbouwer voor iedereen die vrijwilligers wil inzetten, en die vrijwilligerswerk wil doen. Kijk op de website www.klikvrijwilligers.nl voor meer informatie over vrijwilligerswerk. Zo kunt u zich via de website inschrijven in onze vacaturebank of zelf een vacatureoproep plaatsen.

Banner_Klik