Start nieuwe groep Laagdrempelig Bewegen

Beginnen met bewegen of het weer oppakken? Vanaf 2 oktober kunnen Vlaardingers gratis meedoen met het programma Laagdrempelig Bewegen! Iedereen kan meedoen en ervaring is niet nodig.

vib

Wilt u (weer) beginnen met bewegen? Dat is niet altijd gemakkelijk. Voor Vlaardingers die na lange tijd weer willen gaan bewegen, weinig ervaring hebben met bewegen óf voor mensen met fysieke en/of mentale klachten, is de stap om te gaan bewegen vaak erg groot. Vlaardingen in Beweging helpt u die stap te zetten! Daarom start op 2 oktober weer een nieuwe groep van het programma Laagdrempelig Bewegen. Met dit programma gaat u gratis verschillende beweegactiviteiten uitproberen, onder begeleiding van een professional!
Ga voor het volledige programma en aanmelden naar: www.stichtingvib.nl/laagdrempelig.

Losse kennismakingslessen

Vindt u een heel programma teveel, of kunt u dat niet inpassen? Dan kunt u ook kiezen voor losse kennismakingslessen. U kunt zelf kiezen aan welke activiteiten u mee wilt doen. Probeer één of meerdere lessen uit en ontdek of u het leuk vindt! Ga voor meer informatie en aanmelden naar: www.stichtingvib.nl/kennismakingsles.