Start fase 2 reconstructie Van Hogendorplaan

Het eerste gedeelte (fase 1) van de reconstructie van de Van Hogendorplaan is vorige week volgens planning afgerond. Dat betekent dat de Van Hogendorplaan vanaf de Kethelweg tot de rotonde Rotterdamseweg weer open is. Deze week is gestart met fase 2 van het project, waarbij van 16 tot en met 26 september gewerkt wordt vanaf rotonde Mr. L.A. Kesperweg naar de Van der Duyn van Maasdamlaan (fase 2A).

Fase 2 - Van Hogendorplaan (2)

Autoverkeer wordt omgeleid via de Westlandseweg, Plein 1940 en de Rotterdamseweg. Deze omleiding geldt ook voor buslijn 56 en 156. Op de Rotterdamseweg is een tijdelijke bushalte geplaatst.

Werkzaamheden

Vanwege asfaltwerkzaamheden is de Van Hogendorplaan van 26 augustus tot en met 18 oktober in fases afgesloten. Op de gehele weg wordt het asfalt vervangen door nieuw stil asfalt met nieuwe markering. Daarnaast worden ook nieuwe stoepranden en putten voor waterafvoer aangebracht. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte over dit project via De Bouwapp. Deze app kunt u gratis downloaden via de Google Play Store of de Apple Store. In deze app vindt u ook de planning van fase 2B en 2C. Ook worden via de app eventuele wijzigingen in het tijdschema van de werkzaamheden vermeld.