Gefeliciteerd Ben!

Ben in Beweging, de beweegmascotte van Vlaardingen, was jarig en hij heeft alle Vlaardingse kinderen tussen de drie en acht jaar samen met hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma's uitgenodigd om zijn verjaardagsfeestje sportief te vieren. Er zijn 150 kinderen met hun (groot) ouders langs geweest. Naast een high five of foto met Ben voor zijn verjaardag is er zeer intensief gesport, er werden nieuwe sporten uitgeprobeerd, eigen sporten gedemonstreerd en talent gespot.

Arnoud sportfeest 2024

In de ochtend hadden de betrokken verenigingen en de Vlaardingen in Beweging coaches en medewerkers alles al prachtig opgebouwd en klaargezet. Speciaal voor het sportfeestje, werd de Polderpoort Vlaardingen omgetoverd tot een waar sportparadijs. Het kon niet gemist worden dat het feest was vandaag!

Na het openingswoord, plus een cadeautje voor Ben, werd er door de directeur van Vlaardingen in Beweging Martijn Blok en onze wethouder Arnoud Proos het startschot gegeven voor deze sportieve dag. Maar niet zonder met zijn allen te zingen voor Ben natuurlijk. Kinderen stoven daarna alle kanten op en kwamen met rode, bezwete en met glimlachen versierde koppies terug. Er waren bijna te veel sporten om te proberen, maar alle kinderen is het toch gelukt.
Alle betrokkenen bedankt! Op naar volgend jaar!