Het servicepunt woningverbetering

Het Servicepunt Woningverbetering biedt Vlaardingse woningeigenaren gratis hulp en advies bij het onderhouden en verduurzamen van hun woning. Onderhoud aan uw woning houdt tenslotte nooit op. Om ervoor te zorgen dat uw bezit zijn waarde behoudt en u prettig in uw woning kunt blijven wonen is onderhoud nodig.

Met wat voor vragen kunt u bij het Servicepunt terecht?

Heeft u meer complexe vragen rondom verduurzaming of bent u op zoek naar onafhankelijke offertes? Dan brengen we u in contact met de WoonWijzerWinkel, www.woonwijzerwinkel.nl, het gemeentelijk energieloket.

De adviseurs van het Servicepunt Woningverbetering zijn bereikbaar via (010) 248 4068 en via swv@vlaardingen.nl.

Foto's van een flatgebouw met VvE voor en na opknappen

Advies op maat voor VvE’s

Bent u eigenaar van een appartement? Dan bent u automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren, een VvE. Het Servicepunt Woningverbetering helpt ook eigenaren van appartementen met gratis advies en hulp bij het onderhoud van het pand of complex.

Het Servicepunt kan naast hulp bij bovenstaande onderwerpen VvE’s aanvullend helpen met:

  • advies over sparen voor onderhoud;
  • advies over het activeren van een VvE;
  • laagrentende lening voor VvE's in bepaalde buurten voor groot onderhoud ;
  • advies over het opstellen van een meerjarenondershoudsplan;
  • het lezen van een splitsingsakte of splitsingstekening;
  • informatie over onderverhuur van appartementen.

Er ligt voor VvE’s ook een gratis VvE-handboek klaar!

In bepaalde delen van de VOP en binnenkort ook het gebied Centrum Noord worden eigenaren van VvE's actief benaderd door onze adviseurs. VvE’s in deze buurten kunnen met behulp van subsidie (in de vorm van een laagrentende lening) werkzaamheden verrichten op het gebied van groot onderhoud en energiebesparing. Vraag aan de adviseurs of u hiervoor in aanmerking komt!

U kunt contact opnemen of een afspraak maken met 1 van de adviseurs van het Servicepunt Woningverbetering. De adviseurs van het Servicepunt Woningverbetering zijn bereikbaar via (010) 248 4068 en per e-mail via swv@vlaardingen.nl.

 

*De hulp van het servicepunt is met name bedoeld voor woningen (appartementen en eengezinswoningen) met een WOZ-waarde tot €200.000,- (prijspeil 1 januari 2020).