Woonverhalen

Maak kennis met de bewoners van de Rivierzone in Vlaardingen en hun kijk op wonen!

  • Tineke Spoor

    Samen met ontwikkelaars en initiatiefnemers werkt de gemeente Vlaardingen aan de ontwikkeling van de Rivierzone. Een gebied dat een rijke historie kent. Verschillende Vlaardingers vertellen in deze serie woonverhalen over het wonen in de Rivierzone, de historie ervan en hoe zij kijken naar de toekomst van het gebied. Tineke Spoor (68) trapt de serie af. Al 32 jaar woont zij samen met haar man in de Prins Hendrikstraat, naast het Museumkwartier.

  • Guido de Jong

    Samen met ontwikkelaars en initiatiefnemers werkt de gemeente Vlaardingen aan de ontwikkeling van de Rivierzone. Een gebied dat een rijke historie kent. Verschillende Vlaardingers vertellen in deze serie woonverhalen over het wonen en werken in de Rivierzone, de historie ervan en hoe zij kijken naar de toekomst van het gebied. In deze editie de beurt aan Guido de Jong, die Vulcaanbier brouwt aan de Oosthavenkade in de Koningin Wilhelminahaven.

  • Daan Hartman

    Samen met ontwikkelaars en initiatiefnemers werkt de gemeente Vlaardingen aan de ontwikkeling van de Rivierzone. Een gebied dat een rijke historie kent. Verschillende Vlaardingers vertellen in deze serie woonverhalen over het wonen en werken in de Rivierzone, de historie ervan en hoe zij kijken naar de toekomst van het gebied. In deze editie de beurt aan Daan Hartman (84), die in de Pelmolen in Maaswijk woont.