Persberichten

RSS icoon

Op deze pagina vindt u de meest recente persberichten. Oudere persberichten kunt u terugvinden op Archiefweb, via http://vlaardingen.archiefweb.eu/

 • Openbare besluiten van 14 september 2021

  Openbare besluiten uit de vergadering van het college van burgemeester en wethouders.

 • Herinrichting Krabbepark van start

  08 september 2021

  Aannemer Van Dijk Maasland B.V. is in opdracht van de gemeente Vlaardingen gestart met de aanleg van het nieuwe Krabbepark. Vanaf september 2021 tot en met april 2022 krijgt het Krabbepark op een duurzame en doortastende manier een flinke facelift. Het gebied rondom de Krabbeplas wordt recreatiever, toegankelijker en brengt natuur en mensen in harmonie samen. In het nieuwe Krabbepark kunnen bezoekers nog meer genieten van fietsen, wandelen, zwemmen, vissen, evenementen en horeca.

 • Openbare besluiten van 7 september 2021

  Openbare besluiten uit de vergadering van het college van burgemeester en wethouders.

 • Steunpunt Inburgering Vlaardingen vandaag van start

  07 september 2021

  Vanaf vandaag kunnen inburgeraars met vragen terecht bij medewerkers en vrijwilligers van het Steunpunt Inburgering Vlaardingen. Dit is gevestigd aan de Rotterdamseweg 176 in Vlaardingen. Wethouder Jacky Silos nodigt inburgeraars in een brief uit om kennis te maken met de medewerkers en vrijwilligers van het Steunpunt Inburgering Vlaardingen.

 • Openbare besluiten van 31 augustus 2021

  31 augustus 2021

  Openbare besluiten uit de vergadering van het college van burgemeester en wethouders.

 • Vrijwilligersservicepunten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam samen verder als KLiK Vrijwilligers

  30 augustus 2021

  De vrijwilligersservicepunten van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam bundelen de krachten en werken vanaf 1 september 2021 samen onder de naam KLiK vrijwilligers. Met één gezamenlijke website is een KLiK tussen vrijwilliger en organisatie binnen de kortste keren gemaakt!

 • Verlenging project ‘Prettig wonen’

  26 augustus 2021

  In 2019 is op initiatief van huurders van woningcorporatie Waterweg Wonen in Vlaardingen-Holy het project ‘Prettig Wonen’ gestart. In drie flatgebouwen aan de Zwaluwenlaan Even, Zwaluwenlaan Oneven en de Fazantlaan is een ontmoetingsruimte waar bewoners elkaar makkelijk kunnen ontmoeten. Het doel is dat bewoners elkaar leren kennen, samen activiteiten ondernemen en elkaar helpen. Zo ontstaat een gevoel van saamhorigheid en is professionele hulp soms even niet nodig. De Huurdersraad, Waterweg Wonen, DSW Zorgverzekeraar, Minters, ROGplus en de gemeente werken samen in het project. Door corona was ontmoeten en het organiseren van activiteiten lastig. Daarom is onlangs besloten om het project te verlengen tot de zomer van 2022.

 • Openbare besluiten van 24 augustus 2021

  Openbare besluiten uit de vergadering van het college van burgemeester en wethouders.