Persberichten

Op deze pagina vindt u de meest recente persberichten. Oudere persberichten kunt u terugvinden op Archiefweb, via http://vlaardingen.archiefweb.eu/

 • Openbare besluiten van 28 maart 2023

  31 maart 2023

  Openbare besluiten uit de vergadering van het college van burgemeester en wethouders.

 • Burgemeester rijdend visitekaartje voor Vlaardingen 750

  28 maart 2023 AUTO BURGEMEESTER VLD 750 klein

  De sportauto van burgemeester Bert Wijbenga-van Nieuwenhuizen is omgetoverd in een bontgekleurd rijdend visitekaartje voor Vlaardingen 750. Vlaardingers reageerden onlangs op de Facebook-pagina van de burgemeester op een oproep voor begrippen en uitdrukkingen om zijn auto mee te beplakken. Van ijzerkoekje, haringkop en Schelvispekel tot sjiek de friemel en ‘de hol op’, van PKD en de Visbank tot Bassie en Adriaan en De Vaart…het staat nu allemaal op de auto van de burgemeester. Onder het motto van het jubileumjaar: Vlaardingen Doen!

 • Wethouder plant rode beuk aan Van Hogendorplaan

  23 maart 2023 002 klein

  We zijn jarig. En niet zomaar een verjaardag: onze stad kreeg 750 (!) jaar geleden stadsrechten. Een moment om even bij stil te staan, het hele jaar lang. Én een moment om nog heel lang aan terug te denken. Om de herinnering letterlijk levend te houden, plant wethouder Lianne van Kalken woensdag 22 februari een herinneringsboom.

 • Vlaardings bedrijfsleven en gemeente starten samen citymarketing

  22 maart 2023 thumbnail-150x150

  Vlaardingen: stoere, groene stad met een rijke historie die nu vernieuwt, mooier wordt en weer verbindt met de rivier. Waar hard wordt gewerkt en bewoners betrokken zijn en graag iets voor elkaar betekenen. Waar ondernemers innoveren, investeren en goed georganiseerd samenwerken. Waar MBO-studenten terecht kunnen in het innovatieve onderwijs .... Vlaardingen: The only way is up.

 • Timpaan en Ouwehand Bouw winnen met Fortunapark tender 235 woningen in een bijzonder groene wijk

  20 maart 2023 Timpaan-logo-cms

  Het team bestaande uit gebiedsontwikkelaar Timpaan, Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen, landschapsarchitect ZUS, FARO en JULI (betrokken architecten), Merosch (duurzaamheidsadviseur), AW Groep (civiele engineering) en Interegion Groep (tendermanagement) heeft de tender gewonnen die de Gemeente Vlaardingen heeft uitgeschreven voor de locatie aan de Marathonweg-Noord in Vlaardingen.

 • Samen werken aan vernieuwing Zuidbuurt

  13 maart 2023 ww 150px

  De gemeente Vlaardingen en Waterweg Wonen hebben na een zorgvuldig selectietraject een ontwikkelpartner geselecteerd voor de haalbaarheid van de herstructureringsopgave van de Zuidbuurt in de Westwijk. De keuze is gevallen op TBI-onderneming ERA Contour.