Burgerpeiling onder 7.500 inwoners

Uit een steekproef onder alle inwoners van 18 tot 85 jaar zijn 7.500 inwoners geselecteerd om dit jaar de Burgerpeiling in te vullen. De geselecteerden ontvangen deze week een brief van de gemeente op de deurmat met een persoonlijke code waarmee zij kunnen deelnemen aan het online onderzoek.

De gemeente vindt het belangrijk om te weten wat u van de gemeente Vlaardingen en haar dienstverlening vindt. Elke twee jaar wordt hiernaar gevraagd in de zogeheten Burgerpeiling. In de vragenlijst staan vragen als hoe denkt u over uw woonomgeving? Wat is uw ervaring met contact met de gemeente? Vindt u dat de gemeente luistert naar de mening van haar inwoners? Met uw antwoorden kunnen wij zorgen voor verbeteringen en eventueel aanpassingen in beleid, met als resultaat een glimlach op het gezicht van de Vlaardinger.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Deelname is geheel vrijwillig. Heeft u de uitnodiging ontvangen en heeft u nog vragen, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer (010) 248 4000. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan bent u voor deze keer niet geselecteerd om deel te nemen.