Elektrische deelscooters

U kunt elektrische deelscooters in Vlaardingen vinden. De gemeente is positief over het initiatief, omdat mensen zo op een efficiënte manier door Vlaardingen kunnen rijden.

Aanbieder Check is in Vlaardingen actief met deelscooters. Met de compacte deelscooters kunnen mensen binnen Vlaardingen én naar buitengebieden rijden. De elektrische deelscooters, die via een app op ritbasis zijn te huren, dragen bij aan een bereikbare stad. Iedereen met een geldig rijbewijs voor een scooter of auto kan gebruikmaken van deze deelscooters. Door de beschikbaarheid van deze scooters wordt niet alleen de reistijd verkort, maar wordt ook bijgedragen aan een vlottere doorstroming in en rondom de stad.

Op https://ridecheck.app/nl vindt u meer informatie over het elektrische deelsysteem. Vragen kunt u ook stellen via support@ridecheck.app. Is er spoed bij de vraag, omdat een deelscooter bijvoorbeeld een uitrit blokkeert óf midden op straat staat, dan kunt u voor Check bellen met 085 - 888 1041 (bereikbaar van 06.00 tot 01.00 uur).