Mobiel parkeren

Parkeert u geregeld in het centrumgebied? Overweeg dan om u aan te melden bij een van de aanbieders van mobiel parkeren. Hierbij kunt u uw parkeergeld betalen via de mobiele telefoon. Dit kan met sms of via een app. U betaalt achteraf per minuut, bijvoorbeeld via automatische incasso.

Voordelen

Parkeergeld betalen met de mobiele telefoon is eenvoudig. Een belangrijk voordeel van mobiel parkeren is dat u niet meer van tevoren hoeft te bedenken hoe lang u gaat parkeren. U betaalt per minuut, alleen voor de werkelijk geparkeerde tijd en achteraf, bijvoorbeeld via automatische incasso. Het zoeken naar kleingeld, vooraf parkeertijd inschatten, parkeerboetes en parkeerbonnetjes bewaren is allemaal niet meer nodig.

Aanbieders

Mobiel parkeren in Vlaardingen kan via vijf aanbieders: SMS-parking, Park-line, Parkmobile, ANWB parkeren en Yellowbrick. Als u zich bij een van deze aanbieders aanmeldt, kunt u niet alleen in Vlaardingen, maar in plaatsen door het hele land gebruik maken van mobiel parkeren. Voor meer informatie kunt u terecht op de websites van de aanbieders van mobiel parkeren: www.park-line.nl, www.smsparking.nl, www.parkmobile.nl, www.anwbparkeren.nl en www.yellowbrick.nl.