Nieuws

 • Doe mee met de Vlaardingse Sportmaand

  08 augustus 2023 Vlaardingse sportmaand 150

  September is inmiddels traditioneel de Vlaardingse Sportmaand. In deze maand kan iedereen, van 0 tot 100 jaar, ontdekken dat er in onze stad voor iedereen een sport- of beweegactiviteit te vinden is. Je kunt gratis een kijkje nemen en meedoen bij een van de vele Vlaardingse sportverenigingen en andere sport- en beweegaanbieders.

 • Omleiding fietsers en voetgangers in Oeverbos

  10 augustus 2023 Kaartje afsluiting fietspad 150

  In het Oeverbos wordt hard gewerkt aan de aanleg van twee windturbines. Met het oog op de veiligheid van bezoekers wordt vanaf 14 augustus het op het kaartje aangegeven deel van het terrein afgesloten. Dit geldt ook voor het naastgelegen fietspad (Deltapad).

 • Laat uw stem horen

  10 augustus 2023 Opinie

  Na jaren van trouwe dienst en mooie prestaties zijn zwembad De Kulk en de atletiekbaan aan vervanging toe. Maar voordat er gebouwd gaat worden, hebben we uw input nodig!

 • Afsluiting Zuidbuurt van 14 tot en met 18 augustus

  10 augustus 2023 Luchtfoto Zuidbuurt 150

  De Zuidbuurt komt weer op de oorspronkelijke plek te liggen. Nu aannemer BAAK de meeste bouwwerkzaamheden aan de Hollandtunnel heeft afgerond en het testen van de technische tunnelinstallaties volop gaande is, is het tijd om de wegenstructuur rond de tunnel aan te pakken. BAAK opent ook het Recreatiepad langs de Hoekse Lijn half augustus.

 • Vlaardingse Zomerschool is weer open!

  08 augustus 2023 Opening Vlaardingse Zomerschool 150

  Afgelopen maandag ging de dertiende editie van de Vlaardingse Zomerschool van start. Wethouder Jacky Silos opende de Zomerschool op het Geuzencollege aan de Arij Koplaan. Het thema van dit jaar is ‘Zomer School Dingen Doen!’