Werkzaamheden Klauterwoud: werken aan grenzeloos speelplezier

In een rolstoel, maar toch lekker ravotten in de Broekpolder? Daar wordt aan gewerkt! Eind april gaat de Stichting Klauterwoud aan het werk in Klauterwoud met de uitvoering van de eerste fase van het verbeterplan. Daarmee wordt het Klauterwoud rolstoelvriendelijker gemaakt zodat kinderen met en zonder rolstoel straks nóg beter lekker samen in de Broekpolder kunnen spelen.

Wat gaat er gebeuren? Het doolhof krijgt nieuwe boomstammen en een rolstoelparcours. Ook komt er een heel nieuw hindernissenparcours waar je – of dat nu in een rolstoel is of zonder – samen met je vrienden de uitdaging aan kunt gaan. Ook het amfitheater wordt toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Tijdens de werkzaamheden zijn bepaalde onderdelen afgesloten, maar in de rest van het Klauterwoud kun je nog volop je energie kwijt!

De aanpassing is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en het Omgevingsfonds Midden-Delfland. De uitvoering is in handen van Erkytuin, een gespecialiseerd bedrijf op dit gebied. Als alles volgens plan loopt, zijn de werkzaamheden in week 20 klaar.
Klauterwoud