Vlaardingen Doen in 2023!

Heeft u Vlaardingen Tennist op 26 maart en het eerste Stadskaravaan-festival op 15 april in Holiërhoek al in de agenda staan? En heeft u al een tipi, pipowagen of plek voor uw eigen tentje geboekt op ExpoCamp Vlaardingen, de pop-up camping in het Krabbepark? En de festiviteiten van de feestweek in mei in de agenda gezet? In de hele stad zien we de jubileumvlaggen wapperen en komend voorjaar en zomer kunt u volop genieten van Vlaardingen-750-evenementen. U kunt ook een steentje bijdragen als vrijwilliger en een leuke activiteit organiseren met uw straat of club!

Logo-VLD750Wilt u de 750ste stadsverjaardag van Vlaardingen vieren met uw buurt, stichting of vereniging? Het is nog tot 1 april mogelijk om financiële steun aan te vragen bij de Stichting Vlaardingen 750. Heeft u een geweldig idee voor een activiteit, bijvoorbeeld een kookwedstrijd, een creatieve workshop, een sportieve activiteit of een gezellig straatfeest? Meld uw plan voor 1 april aanstaande aan via www.vlaardingen750.nl/aanvraagformulier.

Vrijwilligers gezocht

De stichting zoekt ook vrijwilligers. Frank Tomeï, een van de projectleiders hierover: “De informatiebijeenkomst voor vrijwilligers op 20 februari in Museum Vlaardingen was drukbezocht, maar we kunnen nog meer mensen gebruiken. Er zijn klussen voor iedereen, we hebben wel 750 manieren waarop iemand een welkome bijdrage kan leveren! En wie meehelpt, zit op de eerste rij van de feestelijkheden!”. 

Volg de socials van Vlaardingen 750 en kijk op www.vlaardingen750.nl voor meer info en voor het jubileumprogramma! Of meld u aan voor de nieuwsbrief via www.vlaardingen750.nl/#nieuwsbrief.