Vacaturesite werkenvoorvlaardingen.nl vernieuwd

Vrijdag 8 januari is de vernieuwde website www.werkenvoorvlaardingen.nl gelanceerd. Deze website bestond al een tijdje, maar de informatie die erop stond was inmiddels verouderd. Daarom heeft de site een make-over gekregen met nieuwe informatie over projecten in de stad en organisatie, met medewerkers die hun ervaringen delen over werken bij de gemeente Vlaardingen en natuurlijk de openstaande vacatures.

Alle informatie die op de website stond is vernieuwd. Er staat nu een aantal aansprekende projecten uit de stad en organisatie op, zoals klimaatadaptatie, het Krabbepark en de Woonvisie. Ook delen medewerkers van de gemeente hun ervaringen over hoe het is om te werken voor de gemeente Vlaardingen. Natuurlijk staan ook alle openstaande vacatures op de website.

Wethouder Jules Bijl (Personeel en Organisatie) is verheugd met de website: “De website ziet er fris en eigentijds uit. We geven hiermee iedereen die graag bij de gemeente wil komen werken in één oogopslag een impressie van waar we als organisatie voor staan en waar we mee bezig zijn. Dat doen we niet alleen door relevante informatie te geven, maar ook door verhalen van medewerkers te delen. Niemand kan tenslotte beter vertellen hoe het is om bij de gemeente Vlaardingen te werken dan de medewerkers zelf!”