Regiotaxi nodig? Boek alvast vooruit (of blijf thuis)

Voor vervoer met de Regiotaxi volgen wij het beleid van de Rijksoverheid: blijf zoveel mogelijk thuis. Vervoer met de Regiotaxi moet natuurlijk zo veilig mogelijk zijn. Dit geldt voor zowel de passagier als voor de chauffeur. Daarom worden de coronamaatregelen aangescherpt. Vanaf 8 februari mag er in een personenauto nog maar één persoon tegelijk vervoerd worden (achterin). Het is ook niet meer mogelijk om een begeleider mee te nemen in de personenvoertuigen.

Alleen voor noodzakelijk vervoer

U kunt de Regiotaxi tijdens de coronacrisis alleen gebruiken voor noodzakelijk vervoer. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan het ziekenhuis of huisarts. Het gebruik van een medisch mondkapje is verplicht. Zonder medisch mondkapje krijgt u geen toegang tot de Regiotaxi.

Vroeg boeken

Sinds de avondklok rijdt de Regiotaxi ‘s avonds minder ritten. Het kan gebeuren dat u een rit wilt boeken en er niet meteen een plek is. Boek daarom uw rit zo lang mogelijk van tevoren. Dan heeft u meer kans dat de Regiotaxi uw rit uit kan voeren. U kunt natuurlijk ook iemand uit uw omgeving vragen om u ergens naartoe te brengen. Lees meer op de website van ROGplus of de website van Regiotaxi Waterweg.

Regiotaxi