Organiseer een jeugdactiviteit in de zomervakantie!

Met de Vakantieactie 2021 roept het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. stichtingen en verenigingen op om in de zomervakantie (17 juli tot en met 29 augustus) leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd. Uiteraard op een manier die coronaproof is. Denk bijvoorbeeld aan een clinic van een bekende sporttrainer, samen de natuur ingaan, een vrolijk waterfestijn of een wekelijkse sportinstuif.

JeugdactiviteitGeplande vakanties en familiebezoekjes naar het buitenland kunnen vanwege het coronavirus soms niet doorgaan, waardoor ook deze zomervakantie meer kinderen en jongeren thuis blijven. Ook kunnen kinderen en jongeren vanwege andere omstandigheden niet op vakantie. Voor al deze jeugd wil het fonds iets extra’s doen.

Aanvragen voor 18 juni

Wilt u met uw vereniging of stichting tijdens de zomervakantie iets leuks organiseren voor de Vlaardingse jeugd? Kijk dan op www.fondssv.nl/vakantieactie-2021 voor de criteria om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage. Hier is ook het aanvraagformulier te vinden. Per project kan er maximaal € 3.000,- worden aangevraagd. Bij een aanvraag voor een groter bedrag vraagt het fonds om cofinanciering. Wees er snel bij: aanvragen kan tot 18 juni 2021.