Op avontuur met Jeugd Vakantiepaspoort

Met het Jeugd Vakantiepaspoort kunnen basisschoolkinderen de hele zomervakantie lang plezier beleven! Op vertoon van je Rotterdampas is een Jeugd Vakantiepaspoort gratis. Geen Rotterdampas? Dan kun je een Jeugd Vakantiepaspoort kopen voor € 4,50. Maak een afspraak via www.vlaardingen.nl/afspraak.

Foto die hoot bij Jeugd Vakantiepaspoort 2020

Zeg je zomervakantie, dan zeg je Jeugd Vakantiepaspoort. Zeker dit jaar is het paspoort onmisbaar, omdat veel mensen voor een vakantie dichtbij huis gaan. Met het paspoort krijgen kinderen van 18 juli tot en met 30 augustus gratis entree of flinke korting bij 161 bestemmingen in en rond Rotterdam. Ondanks het coronavirus verandert er niets aan het gebruik van het paspoort. Wel is het reisadvies: check van tevoren even je bestemming om te kijken of de actie doorgaat en of je vooraf moet reserveren.
 
De stempels ontbreken ook dit jaar niet in het paspoort. Deze kunnen kinderen verzamelen tijdens hun bezoek aan de bestemmingen. Bij tien stempels kunnen ze tegen betaling van € 2,50 per waardebon, maximaal twee waardebonnen kopen om in te ruilen voor een toegangskaartje bij een ‘Superbestemming’. Dit jaar zijn dat Diergaarde Blijdorp en Cinerama Filmtheater. Zo hebben de avonturiers ook nog iets om na de vakantie naar uit te kijken.

Op www.jeugdvakantiepaspoort.nl  kunnen kinderen weer een online paspoort aanmaken en een wensenlijstje bijhouden met hun favoriete activiteiten. En dat is aan te raden. Wie een online paspoort aanmaakt, maakt namelijk kans op een weekendje Beekse Bergen voor 6 personen!
 
Op Facebook en Instagram vind je de hele zomer nog meer leuke tips, spelletjes en het laatste nieuws over het Jeugd Vakantiepaspoort 2020. Heb je leuke foto’s? Deel ze dan via social media met #jeugdvakantiepaspoort.