Online infoavond over verbreding A20 en knooppunt Vlaardingen op 13 oktober

Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK organiseren op dinsdag 13 oktober om 19.00 uur een online informatiebijeenkomst over de aanleg van de Blankenburgverbinding. De verbreding van de A20 en de aanleg van knooppunt Vlaardingen staan deze avond centraal.

Geïnteresseerden kunnen het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunt u uw vragen stellen. Aanmelden kan via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl.

Uitleg over de werkzaamheden

Voor de aanleg van de Blankenburgverbinding wordt de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen in beide richtingen verbreed naar drie rijstroken. De werkzaamheden voor de verbreding starten begin 2021. In het najaar start bouwconsortium BAAK met de voorbereidingen. Eind september is ook met de bouw van knooppunt Vlaardingen begonnen. Tijdens de bijeenkomst krijgt u uitleg over de werkzaamheden en hoort u wat bewoners en weggebruikers hiervan gaan merken. 

Blankenburgverbinding

De Blankenburgverbinding is een nieuwe snelweg, de A24, die de A20 bij Vlaardingen gaat verbinden met de A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project leest u op op de website over de Blankenburgverbinding.