Jongeren ontdekken hun talent bij het Vrijwillig Traineeship

Voor het programma Vrijwillig Traineeship van KLiK Vrijwilligers gaan jongeren een half jaar als vrijwilliger aan de slag bij verschillende maatschappelijke organisaties in Vlaardingen.

In oktober 2021 start KLiK Vrijwilligers met een nieuwe lichting jongeren die deel kunnen nemen aan het programma Vrijwillig Traineeship. Dit programma is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar oud. Een half jaar lang gaan de trainees aan de slag bij verschillende vrijwilligersorganisaties voor ongeveer 4 uur per week. Ook volgen ze leuke trainingen, doen allerlei nieuwe ervaringen op en ontmoeten interessante mensen. De jongeren werken op die manier aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling en doen tegelijk iets goeds voor de maatschappij! 

Talenten ontdekken

Tijdens het Vrijwillig Traineeship ontdekken jongeren waar ze goed in zijn, wat voor werk ze leuk vinden om te doen en wat wel of niet bij hen past. Wat jongeren tijdens het Vrijwillig Traineeship gaan doen, kan erg verschillen: Van training geven bij een sportvereniging tot koffie rondbrengen aan ouderen. Ook kunnen jongeren iets extra’s doen: is iemand super goed in sociale media? Dan kunnen ze hier de maatschappelijke organisatie vast en zeker goed bij helpen! Of wie weet bakt een jongere de sterren van de hemel voor kwetsbare ouderen. We kijken samen naar iets wat bij de trainee past.

Mooie kans 

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en wil jij nieuwe mensen leren kennen, praktijkervaring opdoen en je tanden in uitdagende opdrachten zetten? Dan is het Vrijwillig Traineeship echt iets voor jou! Of misschien leest u dit en denkt u dat uw zoon, dochter of buurjongen dit wellicht aanspreekt. Ga het komende half jaar aan de slag bij verschillende maatschappelijke organisaties in Vlaardingen en werk aan je talenten, skills én je CV! 

Meer weten of aanmelden?

Meer informatie of gelijk aanmelden? Kijk op: klikvrijwilligers.nl/vrijwillig-traineeship-20 of stuur een e-mail naar klik@vlaardingen.nl