Handen uit de mouwen voor wijkpark Holy

Wild van Vlaardingen? Dat kunt u wel zeggen over de vrijwilligers die meewerken aan het onderhoud van ons prachtige wijkpark Holy!

Vrijwilligers Holypark 040223Het wijkpark dateert uit de jaren 70. Dé plek in de wijk voor een frisse neus en er is altijd iets moois te bewonderen voor de liefhebber van een beetje stadsnatuur. Met zoveel soorten vogels, insecten en wilde planten, is elk parkbezoek een kleine safari. Nu is het stinsenseizoen weer begonnen en kunt u hier genieten van allerlei bloeiende bollen en knollen. In het park liggen verschillende graslandjes. Om deze graslandjes kruidenrijk te houden is er onderhoud nodig. De soms kwetsbare vegetatie willen we zoveel als mogelijk uit de buurt houden van grote machines. 

Meehelpen?

Daarom zijn we heel blij met de bewoners die zich inzetten om samen met de gemeente het park bloemrijk te houden. Minimaal een keer per maand pakken ze een klus aan. Bent u een aanpakker en vindt u het leuk vindt om met een gezellige groep natuurliefhebbers aan de slag te gaan in wijkpark Holy? Meld u aan via een e-mail aan info@duurzaamopdreef.nl. Of kom gewoon een keer langs om te kijken of het iets voor u is! Op zaterdag 11 maart is de volgende klusbeurt en daarna elke tweede zaterdag van de maand.