Gezocht: handige energiefixers

Wilt u graag uw medebewoners helpen de hoge energiekosten te verlagen? Dan is een rol als energiefixer misschien wel iets voor u.

Als energiefixer bezoekt u samen met een energiecoach Vlaardingers om in hun woning eenvoudige energiebesparende maatregelen door te voeren. Waar de energiecoach zich vooral bezighoudt met het geven van advies aan de bewoner, zorgt u er als energiefixer voor dat de geadviseerde maatregelen worden aangebracht in de woning. Denk dan bijvoorbeeld aan het aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie. Als energiefixer beschikt u dus over twee rechterhanden. Uiteraard krijgt u als energiefixer instructies van de gemeente over welke maatregelen het gaat en hoe u deze het beste kunt toepassen.Energiefixer (foto- woningstichting Samenwerking)

Op afspraak

De bewoners van de woningen die u bezoekt hebben gericht een afspraak gemaakt. Ze zijn dus op de hoogte van uw komst. 

Vrijwilligersvergoeding

Als energiefixer ontvangt u een vrijwilligersvergoeding. Wordt u er warm van om andere mensen uit de kou te helpen? Meld u dan aan als energiefixer en geef uw gegevens door via het contactformulier op www.vlaardingen.nl/hulpmetenergie.
 

 

 

 

Fotografie: Woningstichting Samenwerking