Energiedisplay voor huurders Waterweg Wonen

Op dinsdag 7 juni installeerde directeur-bestuurder Marieke Kolsteeg, in aanwezigheid van wethouder Koen Kegel, een energiedisplay bij echtpaar Van Gelder-Rutz. In totaal krijgen zo’n 11.000 Vlaardingse huurders van Waterweg Wonen een energiedisplay cadeau. Hiermee kunnen huurders hun energieverbruik in kaart brengen en met gerichte acties het energieverbruik verlagen.

Waterweg Wonen - energiedisplay-cadeau (klein)De energiedisplay is een hulpmiddel om de stijgende energierekening meer betaalbaar houden. Waterweg Wonen is de eerste corporatie die alle huurders een energiedisplay cadeau geeft. 
De energiedisplays worden geïnstalleerd door medewerkers van Waterweg Wonen, uitzendkrachten, vrijwilligers en medewerkers van MeGreen. Tijdens dit bezoek krijgen huurders meteen tips om energie te besparen. De huurder kan dus direct van start met het verlagen van het energieverbruik. 

Koen Kegel, wethouder duurzaamheid, is blij met het initiatief: “Als gemeente willen we samen met inwoners, organisaties en bedrijven concrete stappen zetten in energiebesparing. En daarbij hebben we speciaal aandacht voor inwoners met een kleine portemonnee. Mooi om te zien hoe Waterweg Wonen haar huurders echt helpt bij het verlagen van het energieverbruik! Een goede bijdrage aan een duurzamere toekomst en voor alle huurders meer grip op hun energierekening!”