Energie-netwerkbijeenkomst groot succes

Hoe pak je de energiecrisis effectief aan? Niet in uw eentje! Maandag 7 november was er een energie-netwerkbijeenkomst met verschillende (vrijwilligers)organisaties in de stad. Samen hebben we veel kennis in huis over hoe we inwoners van Vlaardingen in nood kunnen helpen. Met de winter voor de deur is het daarom belangrijk dat we onze krachten bundelen.

Foto van de netwerkbijeenkomst 7 novemberAls gemeente hebben we veel waardevolle input opgehaald over hoe we zo veel mogelijk inwoners van Vlaardingen kunnen bereiken, wat we voor hen kunnen betekenen en wat er al in de stad gebeurt. Ook is de basis voor een netwerk gelegd om deze uitdaging samen op te pakken. Denkt u dat u ook een bijdrage kan leveren hieraan? Neem dan contact op met de gemeente via het contactformulier.

Energiecoaches gezocht!

Wilt u graag andere inwoners van Vlaardingen helpen de hoge energiekosten te verlagen? Dan is de vrijwilligrsfunctie van energiecoach iets voor u. Een energiecoach geeft gepast advies bij mensen thuis en helpt met het installeren van simpele maatregelen, zoals tochtstrips en radiatorfolie. U krijgt van ons een opleiding zodat u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden. Samen helpen we iedereen de winter door! U kunt uw gegevens achterlaten via het contactformulier op de pagina 'hulp met energie'.