Afspraken op het stadhuis beperkt door coronamaatregelen

Door de strengere maatregelen van het kabinet voor het coronavirus plannen we alleen noodzakelijke afspraken in bij de publieksbalies en bij collegeleden op het stadskantoor. U kunt tijdelijk alleen telefonisch een afspraak maken via (010) 248 4000. U kunt tijdelijk geen afspraak maken via de website.

Coronamaatregelen

Mondkapje

Het kabinet heeft een dringend advies afgegeven om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimten. Dat advies volgen wij op. Dat betekent dat wij onze bezoekers in de publiekshal (Westnieuwland 6) dringend adviseren een mondkapje te dragen. Komt u zonder mondkapje, dan krijgt u deze bij binnenkomst gratis aangeboden. Ook met het mondkapje op blijft 1,5 meter afstand de regel. Tijdens de afspraak mag u kort het mondkapje afzetten voor identificatie, als dat gevraagd wordt.

Registreren

Heeft u een afspraak? Dan vragen wij om uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens zijn nodig voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD bij een coronabesmetting. We gebruiken deze gegevens niet voor andere doeleinden en ze kunnen alleen door de regionale GGD worden opgevraagd. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met deze gegevens.

Kom alleen

We vragen u om alleen naar uw afspraak te komen. Kunt u echt niet alleen komen? Dan is 1 begeleider welkom om u te helpen. Als u geen oppas heeft, mag u uw kinderen tot 13 jaar meenemen. Kom maximaal 5 minuten voor uw afgesproken tijd naar het stadskantoor. Zo voorkomen we dat we te veel bezoekers tegelijk in onze wachtruimte hebben.

Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Stel uw bezoek dan uit.

Telefonische bereikbaarheid

Er wordt momenteel veel gebeld met vragen over de maatregelen met betrekking tot het coronavirus of voor afspraken. Daardoor kunnen de wachttijden soms oplopen en zijn we soms minder goed bereikbaar. Wij doen ons best om alle telefoongesprekken zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heeft u geen tijd om te wachten, dan kunt u een bericht sturen via www.vlaardingen.nl/contactformulier.