Avondafsluiting 2 december afrit 8 Vlaardingen-West

Op donderdag 2 december plaatst bouwconsortium BAAK aan de zuidkant van de A20 ongeveer 20 meter vangrail langs afrit 8 Vlaardingen-West. Om dit werk veilig uit te kunnen voeren, moet de afrit worden afgesloten. Dit mag alleen als er minder verkeer rijdt, daarom voert BAAK deze werkzaamheden uit tussen 21.30 en 00.00 uur.

A20 - Aanpassen vangrail afrit 8a plaatjeOp donderdag 2 december plaatst bouwconsortium BAAK aan de zuidkant van de A20 ongeveer 20 meter vangrail langs afrit 8 Vlaardingen-West. Om dit werk veilig uit te kunnen voeren, moet de afrit worden afgesloten. Dit mag alleen als er minder verkeer rijdt, daarom voert BAAK deze werkzaamheden uit tussen 21.30 en 00.00 uur.

Aan het einde van afrit 8 Vlaardingen-West verlengt BAAK de bestaande vangrail met 20 meter tot aan de Marathonweg. Hiervoor worden er palen in de grond geslagen, waarna de rail wordt bevestigd. Deze werkzaamheden zorgen voor geluid in de omgeving.

Omleiding

Voor de werkzaamheden moet afrit 8 worden afgesloten. Dit doet BAAK op donderdag 2 december vanaf 21.00 uur. Als de werkzaamheden klaar zijn, gaat de afrit weer open. Verkeer kan tijdens de afsluiting doorrijden naar afrit 9 Vlaardingen en via de andere kant van de A20 terugrijden naar afrit 8 Vlaardingen-West (zie afbeelding).

Meer weten?

Rijkwaterstaat is de opdrachtgever voor de werkzaamheden. Wilt u meer weten over werkzaamheden en omleidingen in uw buurt vanwege de aanleg van de Blankenburgverbinding? Kijk dan op www.blankenburgverbinding.nl bij ‘Werkzaamheden’ of meld u aan voor digitale bouwberichten van bouwconsortium BAAK. Dit kan door te mailen naar omgeving@baakbbv.nl. Hier kunt u ook met uw vragen of klachten terecht. De werkzaamheden zijn ook te volgen via de Blankenburgverbinding-app, die is te downloaden in de appstores.