Vera Kalf-Müller

Vera Kalf-M?llerTrouwen danwel registreren van je partnerschap is een bijzondere dag in je leven. Een moment dat veelal graag gedeeld wordt met familie en vrienden. Ik ervaar het als een eer om iets toe te mogen voegen aan een gebeurtenis die zo bijzonder is.

Alle huwelijksvoorbereidingen zoals kledingkeuze, indeling dag, gastenlijst en receptie-/feestgelegenheid worden door a.s. bruids-/partnerparen over het algemeen uitgebreid gewikt en gewogen.

De invulling van je huwelijksvoltrekking / partnerschapsregistratie is óók een onderdeel van de voorbereidingen. Het voorgesprek dat ik met alle paren houd is een unieke gelegenheid voor het bruids-/partnerpaar om hun ideeën en wensen kenbaar te maken. Tip: houd in je (drukke) agenda rekening met dit gesprek dat plm. 2 tot 3 weken voor de ceremonie plaatsvindt.

De huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie, hèt officiële moment van de huwelijksdag, ben ik graag bereid naar jullie persoonlijke wensen in te vullen. De keuze voor een informele dan wel formele huwelijksvoltrekking is aan jullie, maar het 'ja-woord' is natuurlijk altijd een formeel moment!

Tussen 1998 en 2010 was ik met ontzettend veel plezier buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Talloze bruidsparen zijn de revue gepasseerd het was iedere keer weer een uitdaging. Geen bruidspaar is immers het zelfde. Na een korte onderbreking, pak ik de draad met hetzelfde enthousiasme weer met veel plezier op.