Tineke Verbraeken

MFoto Tinekeijn naam is Tineke Verbraeken en ik ben een vrolijk inwoner van Rotterdam. Ik houd er in mijn leven veel hobby’s op na. Ik ben dol op het uitproberen van verschillende lokale keukens en duiken in tropische wateren. Wekelijks sta ik in de sportschool voor een lesje kickboksen en als tegenhanger zoek ik de ontspanning op met yoga. Als kersje op de taart, vind ik het natuurlijk fantastisch om trouwambtenaar te mogen zijn. 

Het is zo ontzettend leuk om een steentje bij te mogen dragen op een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Daarmee komen we gelijk bij het allerbelangrijkste punt: Het is jullie dag! Alle herinneringen en momenten van jullie samen hebben ertoe geleid dat jullie het ja-woord tegen elkaar willen uitspreken. Dat laten we natuurlijk niet zomaar stilletjes voorbij gaan! 

Voor mijn verhaal wil ik zoveel mogelijk over jullie te weten komen. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Was het liefde op het eerste gezicht? Wat zijn jullie passies? Wie is de pineut en moet wekelijks het afval buiten zetten? Wat was jullie meest romantische date? Welk verhaal is eigenlijk niet voor het grote publiek bestemd? Ik luister veel en nieuwsgierig, zodat ik jullie eigen woorden kan omtoveren in een persoonlijk verhaal. 

Wat is er allemaal mogelijk? Er zijn maar een paar elementen die echt vast staan zoals het ja-woord en de handtekening. Daarbuiten is er ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Natuurlijk wil ik als creatieveling graag met jullie meedenken om tot een passende ceremonie voor jullie bruiloft te komen. Het is jullie feestje!

Beschikbaarheid: Donderdag in de ochtend, beperkt op vrijdag en zaterdag