Jacoline Wapenaar

Voor een dag met een gouden randje....

J acoline Wapenaar, ik ben een trouwambtenaar met levenservaring. Duizend en één huwelijken heb ik voltrokken, in allerlei kleuren en maten, en nog steeds blijf ik met heel veel plezier en passie ‘trouwen’. foto van Babs Jacoline Wapenaar
A

ls Vlaardingse voel ik me zeer vereerd dat jullie in Vlaardingen gaan trouwen, in het mooie stadhuis, of juist op een sfeervolle (buiten)locatie die bij jullie past. Ik zorg ervoor dat jullie letterlijk en figuurlijk het middelpunt zijn met jullie gasten.

 

I eder bruidspaar is uniek, daarom houd ik geen standaardverhaal. Ik neem uitgebreid de tijd voor het  kennismakingsgesprek, stel vragen en luister graag naar jullie verhalen, naar alle lief en leed. Met jullie woorden creëer ik een persoonlijk verhaal dat aansluit op jullie wensen waarin familie en vrienden jullie zullen herkennen.
K

inderen betrek ik zoveel mogelijk bij de plechtigheid. Willen ze de ringen geven, met de hamer slaan, hun handtekening zetten…

 

W arm en fris, ernst en humor, een lach en een traan, romantisch en sprankelend.  Jullie geven aan hoe je het hebben wil. Niets is te gek, veel mag en kan. Ik sta open voor jullie eigen suggesties.
I k vind het belangrijk dat jullie je goed voelen, lekker ontspannen en ongedwongen. Ik ‘ontzorg’ zodat jullie ook volop van de trouwceremonie kunnen genieten.
L aat mijn inzet een waardevolle bijdrage zijn aan een voor jullie onvergetelijke trouwdag, een dag met een gouden randje.