Els van Rijswijk

Babs Els van RijswijkMijn naam is Els van Rijswijk en ben 1 van de Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke stand van de gemeente Vlaardingen. Ik vind het een hele eer om trouwambtenaar en het visitekaartje van de gemeente Vlaardingen te zijn. Al meer dan 20 jaar draai ik mee in de delegatie “Babsen” en ik vind het iedere keer weer heel leuk en een voldoening om aan 1 van de spannendste en mooiste dagen van iemands leven een onvergetelijk steentje bij te dragen en ervoor te zorgen dat op deze dag de trouwplechtigheid of het geregistreerd partnerschap gaat zoals het paar het wil.

Het “ambtenaar van de burgerlijke stand” zijn probeer ik zoveel mogelijk te combineren met mijn dagelijks werk in mijn eigen bedrijf. Wat ik persoonlijk een plezierige en afwisselende combinatie vind.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden binnen mijn eigen bedrijf is de taak om Babs te zijn op hele korte termijn moeilijk in te passen. Maar tijdige verzoeken zijn voor mij op de maandag , donderdag en zondag geen probleem. De overige dagen en zeker de zaterdag is het niet mogelijk voor mij om een huwelijk of geregistreerd partnerschap te voltrekken. Maar........dan kan je met een gerust hart vertrouwen op de kunsten van mijn collega-babsen.

Els van Rijswijk