Floris de Vijfdelaan Noord (Floris de Vijfdeplein)

Op de plaats van het gesloopte winkelblok bouwt aannemer Plegt-Vos 50 sociale huurwoningen en 14 koopwoningen. De 14 koopwoningen zijn inmiddels verkocht. De huurwoningen worden via Woonnet Rijnmond aangeboden.

Het bestemmingsplan is in december 2021 door de gemeenteraad vastgesteld en inmiddels onherroepelijk. De bouw is in het voorjaar van 2022 en worden naar verwachting in het eerste kwartaal 2023 zijn de woningen opgeleverd.

Informatie en participatie

Op 29 juni 2021 heeft er een digitale informatiebijeenkomst plaatsgevonden om omwonenden en geïnteresseerden te informeren over het ontwerpbestemmingsplan Floris de Vijfdelaan. Ook is informatie gegeven over het ontwerp en het proces. Heeft u de informatiebijeenkomst gemist? Geen probleem! U kunt de bijeenkomst hieronder terugkijken.

Het plein aan de Philips de Goedestraat wordt opnieuw ingericht. Binnenkort worden omwonenden uitgenodigd voor een bijeenkomst met gemeente en de ontwikkelaar. Bij deze bijeenkomst kunnen bewoners hun ideeën en wensen kenbaar maken. De ontwikkelaar zal met deze inbreng het ontwerp uitwerken. 

Floris de vijfdelaan

Heeft u nog vragen? U kunt ook een bericht sturen via www.vlaardingen.nl/contactformulier of bellen met (010) 248 4000.