Het Nieuwe Thuis

De Vlaardingse projectontwikkelaar Waal werkt aan de ontwikkeling van 8 eengezinswoningen aan de Willem Beukelszoonstraat, dichtbij het centrum van Vlaardingen in de Oostwijk.

De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, warmte-terugwininstallaties en een goed geïsoleerde schil. Daarmee zijn het ook zeer duurzame woningen. 

Naast de bouw van de woningen krijgt de directe woonomgeving een nieuwe inrichting met zowel parkeerplaatsen voor de bestaande parkeerbehoefte als parkeerplaatsen voor de nieuwbouwwoningen. 

Op dit moment wordt de ruimtelijke procedure gevolgd. Waal is voornemens om in het voorjaar van 2021 te starten met de verkoop van de woningen. Als de verkoop voorspoedig verloopt, wil zij rond de zomervakantie starten met de bouw. 

Digitale informatiebijeenkomst 12 juli 

Op maandagavond 12 juli was de digitale informatiebijeenkomst over het nieuwbouwproject Het Nieuwe Thuis aan de Willem Beukelszoonstraat. Heeft u deze digitale informatiebijeenkomst gemist? Geen probleem. U kunt de bijeenkomst hieronder terugkijken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.hetnieuwethuis.nl/

Impressie

Impressie 1

Impressie 2

Heeft u nog vragen? U kunt ook een bericht sturen via www.vlaardingen.nl/contactformulier of bellen met (010) 248 4000.