Chris Oerlemans

drs. Chris Oerlemans, MRE MRICS (1977), is sinds 2008 directeur en eigenaar van Kloet Onderhoud en verantwoordelijk voor het strategische, bedrijfsorganisatorische en financiële management. Het familiebedrijf (sinds 1919) is een vastgoedonderhoud- en projectinrichtingsbedrijf met vestigingen in Vlaardingen en Spijkenisse.

Chris Oerlemansdrs. Chris Oerlemans, MRE MRICS (1977), is sinds 2008 directeur en eigenaar van Kloet Onderhoud en verantwoordelijk voor het strategische, bedrijfsorganisatorische en financiële management. Het familiebedrijf (sinds 1919) is een vastgoedonderhoud- en projectinrichtingsbedrijf met vestigingen in Vlaardingen en Spijkenisse. Hiervoor bekleedde de geboren en getogen Vlaardinger bij het beursgenoteerde Hunter Douglas diverse functies waaronder die van Marketing Manager Wholesale voor de activiteiten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. 

Overige nevenfuncties

  • Voorzitter De Riverboard
  • Voorzitter sectorafdeling IKV Grootbedrijf
  • Voorzitter van de Stichting Stadsmakers

Toegevoegde waarde

“Naast het runnen van mijn familiebedrijf, doe ik al jaren veel vrijwilligerswerk ten behoeve van de stad Vlaardingen in het algemeen en het Vlaardingse ondernemersklimaat in het bijzonder. Binnen ondernemersvereniging IKV Ondernemend Vlaardingen heb ik diverse rollen op mij mogen nemen, waaronder het voorzitterschap. Door dat actieve lidmaatschap ben ik gaan zien wat goed samenwerken oplevert voor een stad: wanneer ondernemers met elkaar de handen ineenslaan, maar ook wanneer zij duurzaam optrekken met overheden, maatschappelijke organisaties en het onderwijs. Dit inspireerde mij om het initiatief te nemen om De Riverboard op te richten, een samenwerking tussen ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties om de welvaartsgroei in onze regio aan te jagen. Mijn ervaring, netwerk en kennis van lokaal en regionaal ondernemerschap, bied ik graag aan binnen de Economische Adviesraad Vlaardingen en daarmee aan deze mooie stad.”