Drevenbuurt aardgasvrij doen we samen

Veel van de warmte die we in huis gebruiken voor verwarming, komt van aardgas. Aardgas is een fossiele brandstof die bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Ook raakt het Nederlands aardgas op. Daarom moeten we in de komende 30 jaar overstappen op andere, duurzame manieren van verwarming. Wij streven ernaar dat de Drevenbuurt uiterlijk in 2032 volledig aardgasvrij is. De manier waarop dit gaat gebeuren ligt nog volledig open. Een aardgasvrije Drevenbuurt maken we met elkaar. Samen schrijven we een plan waarin we onze keuzes vastleggen.

bijeenkomst juni 3  bijeenkomst juni 4  bijeenkomst juni 6  bijeenkomst juni 1

Inloopmiddagen

Er zijn inloopmiddagen waar bewoners meer informatie kunnen krijgen. Deze vinden plaats op woensdag in de voormalige bouwspeelplaats, Boerderijpad 5, 3137 RR Vlaardingen. Wilt u zich al aanmelden of heeft u een andere opmerking of vraag? Stuur ons een bericht via het online formulier.

Blauwe doosBlauwe doos

Tijdens de eerste bewonersavonden voor het project 'Drevenbuurt Aardgasvrij' is de blauwe doos geïntroduceerd. In de blauwe doos kunt u uw vragen, tips, zorgen of wensen stoppen over het onderwerp. Dit kan nu ook digitaal. Klik op de blauwe doos om naar het digitale formulier te gaan.

Bijeenkomsten terugkijken

We hebben de bewonersbijeenkomsten van 27 en 28 juni gefilmd zodat u deze kunt terugkijken. U kunt ook de videoboodschap van wethouder Koen Kegel terugzien. Dit kan op de videopagina op deze website.

Wordcloud

Tijdens de eerste bijeenkomsten op 27 en 28 juni hebben veel bezoekers tips, wensen of zorgen met ons gedeeld. Deze hebben we natuurlijk opgeslagen, maar hieronder is een wordcloud te zien van de meest voorkomende onderwerpen.

Wordcloud Zorgen Tips Wensen