Projecten Holy

 • Park Hoog Lede

  01 december 2020

  De nieuwe woonwijk Park Hoog Lede op het voormalige ziekenhuisterrein in Holy voorziet in de behoefte van mensen die luxer willen wonen. Langs de Vlaardingse Vaart verrijzen circa 240 woningen in klassieke architectuur.

 • Kasten van Huizen

  01 december 2020

  Kasten van Huizen aan de Kersendreef omvat zes oost-west georiënteerde kavels van circa 500 m2, elk bestemd voor een vrijstaande villa, die door de koper kan worden ontworpen - binnen de stedenbouwkundige randvoorwaarden - en gebouwd.

 • De Nieuwe Vogelbuurt

  01 december 2020

  In De Nieuwe Vogelbuurt, gelegen in Holy-Zuidoost, worden in de komende jaren circa 430 eengezinswoningen gerealiseerd.

 • Parc Drieën-Huysen, fase 2

  01 december 2020

  De bouwlocatie van het nieuwe Parc Drieën-Huysen is een voormalig korfbalveld en het huidige zorgcentrum Drieën-Huysen. Het project bestaat uit twee fasen. De tweede fase betreft de bouw van 44 koopappartementen, genaamd Holy Résidence.

 • Nieuwe bestrating Reigerlaan

  17 mei 2021

  De inrichting van de Reigerlaan en de slechte staat van de verharding, zorgen al enige tijd voor allerlei problemen: geluidsoverlast, trillingen en ongewenste verkeerssituaties. Ook wordt er regelmatig te hard gereden. Ook dat zorgt voor onveilige situaties en nog eens voor extra geluidsoverlast! Daarom krijgt het wegdek van Reigerlaan nu een opknapbeurt waarbij slechte materialen vervangen worden en gelijk ook ongewenste verkeerssituaties aangepakt worden.