Ontmoet burgemeester Bert Wijbenga

Onze nieuwe burgemeester Bert Wijbenga wil u graag ontmoeten. Een haringkop worden, dat gaat niet vanzelf, daarvoor moet je je immers onderdompelen in een school of desnoods in een haringvaatje. En dus duikt onze kersverse burgemeester graag de stad in. Helpt u hem een handje tijdens zijn kennismaking met onze stad?

Bert Wijbenga en zijn vrouw Cora van Nieuwenhuizen zijn al naar Vlaardingen verhuisd en voelen zich, na het warme welkom van vorige week al aardig thuis. Maar je kunt natuurlijk geen stad besturen als je de mensen niet kent. Dus hoopt onze kersverse burgemeester dat u het leuk vindt om hem te ontmoeten en hem thuis te laten worden in de straten van onze stad. Neemt u hem mee op ontdekkingstocht?

Op het online uitnodigingsformulier kunt u vertellen waarom de burgemeester juist naar uw stichting, vereniging, wijk, bedrijf, school moet komen. Uit de aanmeldingen maken we een selectie om hem met zoveel mogelijk verschillende mensen, activiteiten en wijken in aanraking te laten komen. Het wordt een kennismakingsprogramma dat hij niet snel zal vergeten! Staat bij u de koffie voor hem klaar? Laat het ons snel weten.